В обласному центрі проблема проїзду між Воскресенською церквою та дзвіницею здавалася нездоланною за всіх міських керівників. Тільки тепер її розв’язано — зробили дорогу в об’їзд. І не просто полотно проклали, а й встановили нові бордюри, влаштували 100 паркомісць, на перехресті вулиць Воскресенської та Ремісничої з’явилося об’їзне кільце, а сама дорога від проспекту Миру до вулиці Івана Мазепи стала двосторонньою.

Проект реконструкції розрахований на два роки. Тож 2020-го, коли ґрунт усядеться, покладуть верхній шар асфальтобетонного покриття й завершать благоустрій території.

Директор ШБУ-14 Олександр Харчук зауважив, що реконструкція цієї вулиці робиться для того, щоб розвантажити центральну частину міста.

...Коли весною планували облаштування об’їзду навколо храму, церковна громада, що належить до УПЦ МП, казала міському голові Владиславу Атрошенку, що це, мовляв, їх хочуть перевести в українську церкву. Проте муніципальна влада не має таких політико-релігійних завдань. У чому й переконалися віряни, для яких відтепер храм і дзвінця поєднані в один комплекс, як то й було історично.