Насичений подіями, ухваленими законами, розглянутими законопроектами пленарний тиждень добіг кінця. Вже з понеділка, 21 жовтня, згідно з регламентом Верховної Ради народні обранці-мажоритарники працюватимуть в округах.

Народний депутат України, член антикорупційного комітету Роман Іванісов (на знімку) вирушає на зустріч із виборцями у 153-й округ, що на Рівненщині.

Насамперед народний депутат планує поспілкуватися з очільниками та жителями об’єднаних територіальних громад округу. Зокрема, у графіку роботи Романа Іванісова заплановано візити до смт Квасилів, Шпанівської, Клеванської, Дядьківської, Острозької, Бугринської ОТГ. Також на початку тижня народний депутат зустрінеться з головою Спілки фермерів Рівненського району і очільником обласної спілки ветеранів Афганістану.

Зважаючи на кричущу ситуацію, яка склалася у медичній сфері області, Роман Іванісов має в планах зустрічі з колективами Рівненської та Острозької районних лікарень.

Надто щільний графік планується на середу, 23 жовтня. Від ранку народний депутат відвідає Національний університет «Острозька академія», де зустрінеться з ректором Ігорем Пасічником, візьме участь у відкритті регіонального етапу програми «Державотворець», а також стане лектором з антикорупційних питань для студентів 2—4-х курсів освітнього закладу. Вже опісля Роман Іванісов працюватиме з виборцями в об’єднаних територіальних громадах.

Вл. інф.