Показові виступи.

Він може використовуватися для кількох видів спорту, тож діти й дорослі мають умови для фізичного гарту та вдосконалення спортивних досягнень.

Майданчик урізноманітнив інфраструктуру невеликого населеного пункту. Вагомість його в тому, що зроблений зусиллями громади. Івано-Франківська облрада, згідно з програмою розвитку спорту й фізкультури, виділила кошти на придбання матеріалів. А підготовка основи та інші роботи здійснено за місцеві фінанси та силами селян.

На урочистості завітав уродженець цього краю, народний депутат Володимир Тимофійчук (на знімку).

Він подякував громаді за вагому працю та вручив сільському голові Хутора-Будилова Тарасові Лиську футбольні м’ячі. Були також депутати облради Роман Білик та Богдан Тимофійчук. Їхній внесок також вагомий. Приміром, фермерське господарство «Богдан і К» Богдана Тимофійчука виділяє значні кошти на соціально-економічний розвиток громад.

Привітали мешканців села зі значною подією заступник голови райради Володимир Маліборський і міський голова Снятина Анатолій Шумко. Тарас Лисько запевнив, що громадськими зусиллями впроваджують й інші проекти, спрямовані на розвиток інфраструктури, та подякував усім за підтримку, зокрема й місцевим підприємцям.

Майданчик одразу перевірили діти, які показовими виступами та спортивними танцями прикрасили свято. Після урочистостей відбувся футбольний турнір між місцевими командами.

Фото із сторінки Снятинської районної ради у Фейсбуці.