А відучора розпочато виготовлення та видачу електронних квитків для пільгових категорій населення у картковому центрі компанії «СІТІ КАРД СИСТЕМ» за адресою вулиця Лесі Українки, 16а.

З 23 жовтня можна звертатися до представника карткового центру в департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» (вул. Лесі Українки, 35). У майбутньому електронні квитки видаватимуть також у департаменті соціальної політики, що на проспекті Волі.

Лучанам, щоб отримати електронний квиток, необхідно мати із собою паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податків (індивідуальний податковий номер), посвідчення, що надає право на пільговий проїзд у громадському транспорті.

Оскільки з 216 тисяч жителів Луцька щонайменше 75% користуються громадським транспортом, то двох чи трьох пунктів видачі електронних квитків може бути замало. А що робити мешканцям приміських сіл, гостям міста? Здається, що і самі організатори новації не зовсім уявляють, що на них чекає в листопаді. Що вже казати про пересічних громадян...