Овни. Ви багато чого досягли за цей час і тепер могли б відпочити, але ваша внутрішня сутність продовжує рухати вас уперед.

Тельці. Вам потрібно знайти правильне рішення і спосіб дій, які допоможуть вам урівноважити протилежні сторони, щоб втілити задумане в життя.

Близнюки. У вас можуть виникнути різні ідеї, які часом суперечитимуть одна одній. Ваше завдання — гармонійно поєднати їх.

Раки. Цей тиждень вдалий для просування по службі, впорядкування документації, укладання угод. Ви зможете отримати бажане і в діловій сфері, і в особистій.

Леви. Спрямованість і непохитність вашої думки цього тижня допоможе вам вирішити багато робочих питань і досягти гармонії в особистому житті.

Діви. У вас є шанс скерувати свою долю в потрібне вам русло, але діяти вам треба за велінням серця. Тільки внутрішнє чуття допоможе зробити вдалий вибір.

Терези. Ви зможете багато чого досягти в цей період: зайнятися новою діяльністю, вирушити в подорож, але вам треба бути дуже обачними.

Скорпіони. Змінюваність подій цього тижня може насторожити вас, але якщо ви діятимете рішуче, а сили для цього у вас є, то зможете досягти потрібного результату.

Стрільці. У цей час перед вами відкриваються нові простори, які ви зможете легко освоїти. Є шанс скинути вантаж минулого й почати нове життя.

Козероги. Тиждень дасть вам змогу струснутися емоційно, поглянути на події по-іншому, відчути підйом сил і легко вирішити всі питання.

Водолії. Досить активний тиждень, протягом якого вам будуть до снаги нові звершення. Перед вами відкриваються перспективні горизонти.

Риби. У вас є можливість відпочити насамперед морально, пожити в гармонії із собою й навколишнім світом.