Традиція спільних святкувань виникла, коли поліцейські допомагали відновлювати місцеву школу після обстрілів. Щороку правоохоронці та мешканці селища змагаються у спортивному турнірі та прикрашають сад Миронівської загальноосвітньої школи № 2.

Майже вісім тисяч осіб мешкають нині в Миронівському. Через бойові дії населений пункт, зокрема, школа, постраждав від обстрілів, але зараз ситуація спокійна. Тут працює поліцейська станція, правоохоронці навчають дітей правил безпеки. Крім того, співробітники поліції допомогли учням закласти сад. А цього року власноруч прикрасили територію школи трояндами і туями.

У День довкілля також відбувся товариський матч із міні-футболу між жителями та поліцією. Переможців та усіх мешканців привітав начальник поліції Донецької області Микола Семенишин. «Спортивними змаганнями та благоустроєм селища ми зміцнюємо співпрацю між поліцією та громадою. Це також приклад для діточок. Вони мають бути впевнені, що поліція — завжди поряд, забезпечує безпеку і спокій. Ця традиція продовжуватиметься», — зазначив Микола Семенишин.

Фото прес-служби ГУ Нацполіції в області.