Противник обстрілював позиції наших військових із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 
82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив біля Березового, Лебединського, Мар’їнки, Водяного з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики тричі відкривали вогонь поблизу Новолуганського, Луганського, Золотого-4, Травневого, Кримського з мінометів калібру 82 мм, протитанкових і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було», — зазначили в штабі.

Як повідомив співголова ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов, РФ продовжує диктувати свої умови. «Перш за все — розведення сил і імплементація в українське законодавство формули Штайнмаєра. Після цього Росія згодна на переговори в нормандському форматі. Фактично Путін хоче федералізації України зі збереженням контролю Росії над ОРДЛО. Україні на переговорах у Мінську потрібно наполягати на своєму баченні ситуації. Це необхідно, щоб показувати свою суб’єктність», — написав він на своїй сторінці у Фейсбуці.