Про це заявив на брифінгу після Погоджувальної ради Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, відповідаючи на запитання журналістів, чи є доцільною подібна боротьба з корупцією. «Процес перевірки на «Поліграфі», можливо, був занадто публічний, — сказав глава парламенту. — Наслідки для депутатів будуть передусім політичні, а також працюватимуть антикорупційні правоохоронні органи, які вже висловили свою позицію. І, сподіваюсь, ми побачимо результати їх діяльності найближчим часом. Сподіваюсь, що правоохоронні органи зможуть відповісти на всі питання, які дійсно важливі як для українського парламенту, так і суспільства».

Якщо у парламенті виникнуть пропозиції щодо створення ТСК для перевірки інформації про те, що деякі народні депутати із фракції «Слуга народу» начебто брали кошти за неголосування за один із антикорупційних законопроектів, то Верховна Рада їх розглядатиме, запевнив Д. Разумков.

При цьому Голова Верховної Ради відзначив, що українське законодавство не передбачає відповідальності чи наслідків від проходження такого тестування, дослідження на «детекторі брехні» не є речовим доказом чи доказом у суді. Водночас, як зауважив політик, фахівці із проведення таких перевірок стверджують, що результати досліджень на «Поліграфі» — на 90% правильні.

Коментуючи висловлювання народного депутата України від партії «Європейська солідарність» Софії Федини на адресу Президента України Володимира Зеленського, Дмитро Разумков висловив думку, що це є неприпустимим. «Таке висловлення по відношенню до будь-якої людини (я зараз не говорю про Президента чи когось іншого, а в цілому) є неприпустимі, — сказав він. — Особливо неприпустимо, коли це лунає з вуст народного депутата України. Це не додає ані Верховній Раді, ані окремим політичним силам, ані особистостям, і це не наближує нас до єднання суспільства та повернення наших територій і закінчення війни». Глава парламенту розповів, що вже є звернення від народних депутатів — розглянути це питання на засіданні

Регламентного комітету ВРУ. «Нехай Регламентний комітет надасть свій висновок щодо тих подій, які відбулися», — сказав Дмитро Разумков і додав, що також мають відреагувати і правоохоронні органи. — А якщо говоримо виключно з людської позиції — це ганебно!»

Народний депутат Софія Федина розповсюдила на YouTube-каналі заяву, де вона говорить, що «Зеленський своєю діяльністю повертає в країну окупанта» і про можливі небезпеки на фронті. Під час Погоджувальної ради перший заступник голови депутатської фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко повідомив, що політична сила звертатиметься до правоохоронців з проханням розслідувати висловлювання депутата Федини на адресу Президента Зеленського.

Відповідаючи на запитання стосовно ситуації з деякими українськими телеканалами, Дмитро Разумков висловив таку думку: «Можуть бути певні запитання до власників телеканалів, але журналісти і свобода слова — це те, чим можемо пишатися. І, сподіваюся, будемо розвивати і покращувати ситуацію, а не створювати додаткові перешкоди».