Овни. Це час занурення у свій внутрішній світ, емоційного перепочинку, який допоможе вам відновитися й почати активно рухатися вперед.

Тельці. Питанням тижня для вас буде матеріальний добробут, а також усе, що пов’язане з цінностями, нерухомістю й роботою в цьому напрямі.

Близнюки. У цей період ви будете достатньо ініціативні, але щоб отримати прибуток, важливо завершити розпочаті справи. Делегуйте свої завдання професіоналам.

Раки. Для вас це сприятливий тиждень, ви почуватиметеся на коні, що допоможе вам впорядкувати ділову сферу й налагодити особисті стосунки.

Леви. У цей період ваша увага й енергія будуть спрямовані на поліпшення добробуту, що допоможе значно поліпшити фінансове становище.

Діви. Перед вами відкриваються нові горизонти, форми діяльності й співробітництва, які допоможуть вам вийти із застою й поліпшити своє становище.

Терези. Для вас тиждень несе не тільки впевненість у власних силах, сприятливі емоції, а й стабільність у справах і успіх в особистих стосунках.

Скорпіони. Вам слід виявляти терпіння й переймати досвід інших людей. Це допоможе вирішити багато різних питань і відчути гармонію у взаєминах.

Стрільці. Загалом цей тиждень сприятливий для вас і веде до кращого. Якщо ви хочете досягти чогось глобального, то треба набратися сміливості й діяти рішуче.

Козероги. Перед вами відкриється перспектива гарних заробітків, буде можливість здійснити давні мрії. Успіх залежить від того, наскільки рішуче ви діятимете.

Водолії. Щоб досягти бажаного й отримати відчутний прибуток, вам потрібно буде організувати не тільки свою роботу, а й діяльність ваших напарників.

Риби. Вам, щоб просунутися вперед, потрібно діяти обдумано й упевнено. Проблеми, які виникатимуть, — незначні й не варті ні вашої уваги, ні часу.