Багатокілометровий забіг із численними перешкодами «Гонка нації» цього разу відбувся на гірськолижному курорті «Буковель», де команда «Тернопільське — Сила Файного Міста» виборола першість. На цих видовищних змаганнях, які кілька разів на рік відбуваються у різних куточках України, гравців традиційно підтримала торговельна марка «Тернопільське».

Сотні спортсменів прибули до краю мальовничих гір та лісів, щоб подолати понад 20 перешкод. Учасникам запеклих змагань випало присідати з колодою, тягати ланцюги, переходити високі стіни, балансувати на канатах, пересуватися рукоходами, бігти холодною водоймою, по гострому камінню...

Як розповів капітан команди «Тернопільське — Сила Файного Міста» Назарій Сарабун, хитромудрих та складних перешкод було чимало, а часу для відпочинку майже не залишалося.

«Від нашої команди атлети мали забіг на 10 кілометрів, який ми завершили першими. Також один наш представник брав участь в індивідуальному ультразабігу на 40 кілометрів і вдало подолав дистанцію. Зазначу, що ця «Гонка нації» була однією з найскладніших. На фініші для нас приготували найскладніші перешкоди на техніку й силу: рукоходи, дошку під нахилом із канатами, похилу стіну, мокру та височезну рампу тощо, — поділився враженнями Назарій Сарабун. — На цій «Гонці нації» нашим традиційним спонсором була ТМ «Тернопільське». Як і під час минулих вересневих змагань у Києві, цього разу ми також отримали продукцію від підприємства. Команда мала й фінансову підтримку, яку використали для внеску на змаганнях».

Привітав команду директор із маркетингу ТМ «Тернопільське» Володимир Гомівка: «Перешкоди, з якими на шляху від старту до фінішу випало стикнутися бігунам, — для сильних духом гравців. Щоб з успіхом та без повної втрати сил подолати всі підступи на шляху, окрім фізичної витримки, не обійтись і без емоційної загартованості й жаги до перемоги. Неабияк тішить, що саме тернопільські бігуни знову стали кращими. Нехай і на наступних екстремальних забігах наші спортсмени піднімаються на перші сходинки п’єдесталу. А ми й надалі підтримуватимемо сильних тілом і духом тернопільських бігунів, які не бояться кидати виклики тернистим стежкам, воді, камінню та неприступним стінам».

Тернопільська область.

Фото надано Назарієм Сарабуном.