Група Е. «Ліверпуль» (Англія) — «Генк» (Бельгія). 2:1. «Наполі» (Італія) — «Зальцбург» (Австрія). 1:1. «Ліверпуль» — 9 очок, «Наполі» — 8, «Зальцбург» — 4, «Генк» — 1.

Група F. «Барселона» (Іспанія) — «Славія» (Чехія, Прага). 0:0. «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд) — «Інтер» (Італія, Мілан). 3:2. «Барселона» — 8, «Боруссія» — 7, «Інтер» — 4, «Славія» — 2.

Група G. «Зеніт» (РФ, Санкт-Петербург) — «РБ Лейпциг» (Німеччина). 0:2. «Ліон» (Франція) — «Бенфіка» (Португалія, Лісабон). 3:1. «РБ Лейпциг» — 9, «Ліон» — 7, «Зеніт» — 4, «Бенфіка» — 3.

Група H. «Челсі» (Англія, Лондон) — «Аякс» (Нідерланди, Амстердам). 4:4. «Валенсія» (Іспанія) — «Лілль» (Франція). 4:1. «Аякс» — 7, «Челсі» — 7, «Валенсія» — 7, «Лілль» — 1.

Головна сенсація туру сталася на «Камп Ноу», де «Барселона» втратила два очки, приймаючи «Славію».

Результат для пражан, безумовно, успішний. Завдяки чому вони його здобули? На це запитання відповів оборонець гостей Мігал Фрідріх:

«Щоб закрити Мессі, потрібно було допомагати один одному. Не можна було залишати його один на один з кимось із наших оборонців. Ми страхували один одного. Дуже допоміг також наш воротар Ондржей Коларж. Коли ми великими силами йшли вперед, хтось завжди залишався позаду, щоб не дати Мессі втекти в контратаку».

Фантастичний матч відбувся на «Стемфорд Брідж» у Лондоні, де «Челсі», програючи зухвалому «Аяксу» (1:4), врятувався. До речі, два м’ячі з чотирьох у власні ворота забили футболісти... «Челсі» (Абрагам і Кепа).

Так, лондонці відігралися. Але героями їх не назвеш, адже вони з 69-ї хвилини грали повним складом проти дев’ятьох суперників. Італійський рефері Джанлука Роккі одного за одним вилучив футболістів «Аякса» — Блінда (68-ма хвилина) і Вельтмана (69-та). Кожного — за два попередження.

«РБ Лейпциг» у гостях провів хороший матч. Гості часто обирали правильні рішення і здобули заслужену перемогу. Німецькі футболісти не дозволили «Зеніту» створити багато моментів, у результаті у команди з Лейпцига — дев’ять очок після чотирьох поєдинків і одноосібне лідерство.