Овни. Для вас цей тиждень — період нових відкриттів і пізнань. Можете будувати плани й готуватися до перспективної діяльності.

Тельці. Тиждень сприятливий для ділових починань, досягнення далекоглядних цілей і просування давніх ідей. Скористайтеся цим шансом.

Близнюки. Переможна хода на початку тижня дасть вам змогу ще довго почуватися на коні, а також здобути повагу в оточуючих.

Раки. Цього тижня перед вами відкриється багато можливостей, і якщо ви зробите правильні кроки, то події обіцяють вам успіх і наближення до заповітної мети.

Леви. Вас переповнятимуть різні ідеї й плани. Усі вони будуть вдалі, і кожен заслуговує на увагу, але доведеться зробити конкретний вибір. У цьому й полягає уся складність.

Діви. Цього тижня у вас буде достатньо сил, щоб довести розпочаті справи до кінця, а також втілити задумане в життя. Ваші старання гідно оцінять.

Терези. Сприятливий час для тих, хто запланував прорив у справах. Перед вами відкриваються нові горизонти, є куди розвиватися й до чого прагнути.

Скорпіони. Вдалий період для налагодження стосунків у родині. Проводьте більше часу з рідними, їм можуть знадобитися ваша підтримка й допомога.

Стрільці. Скиньте втому, вибудуйте нові ідеї й плани і беріться за справу! Якщо захочете, ви зможете багато чого досягти вже цього тижня.

Козероги. У ці дні займіться налагодженням відносин з діловими партнерами. Візьміть емоції під контроль і дійте винятково за велінням здорового глузду.

Водолії. Вдалий час для духовного розвитку, початку навчання, спілкування із професіоналами. Зверніть увагу на ті справи, які були закинуті в далекий кут.

Риби. Займіться діяльністю, яка потребуватиме від вас особистих навичок і розмірених дій, — це дасть вам змогу відпочити морально й наповнитися емоційно.