На знімку: Любов Гринчишин і Сергій Надал.

Офіційна церемонія відкриття відбулася за участі міського голови Тернополя Сергія Надала, Генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського та директора Тернопільської дирекції АТ «Укрпошта» Любові Гринчишин.

У своєму вітальному виступі Сергій Надал зазначив, що відтепер в сучасному та інноваційному відділенні отримання поштових і фінансових послуг для тернополян стане ще якіснішим, комфортнішим та доступнішим. «Навіть Інтернет та сучасні електронні нововведення не замінять традиційного поштового повідомлення. Листи, кореспонденція, документи, найважливіші повідомлення, які несуть державну вагу, досі довіряються традиційній пошті, — наголосив міський голова. — Від імені громади Тернополя дякую всім працівникам поштового зв’язку за самовідданість і професійність».

До слова, в оновленому приміщенні відділення працює сім операційних вікон і надається повний спектр поштових та фінансових послуг. Відтепер у центральному відділенні «Укрпошти» на вул. В. Чорновола, 1 є можливість сплатити за товари і послуги платіжними картками, повідомляють на сайті міськради.

Фото з сайту міськради.