У номінації «Найкраща вистава» переміг Івано-Франківський театр із мюзиклом «Гуцулка Ксеня».

Як розповів Юрій Марчак, директор Чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської, нагороду за кращу жіночу головну роль отримала акторка Анду Салтелекі у моновиставі «Наполовину пісня» (театр «Одеон» із Бухареста). Нагороду за кращу жіночу роль другого плану вручили актрисі Мирославі Полатайко (роль Марічки у виставі «Гуцулка Ксеня»).

Кращою чоловічою головною роллю визнали роль Даммерля, яку зіграв актор Богдан Базилевич із Коломийського театру у виставі «Рятуйте, мене женять!».

Диплом за кращу чоловічу роль другого плану вручили артистові В’ячеславу Стаханову (Жеронт у виставі «Скапен-штукар» Чернівецького муздрамтеатру).

Диплом «Гордість української театральної сцени» отримала артистка Олена Галл-Савальська з Херсонського обласного муздрамтеатру імені Миколи Куліша та артистка Тетяна Крижанівська з Черкаського обласного муздрамтеатру імені Тараса Шевченка.

Найкращим акторським ансамблем визнано Донецький обласний драматичний театр із Маріуполя (вистава «Боїнг-Боїнг»).

Нагороду за найкращий режисерський задум отримав режисер Сергій Павлюк, постановник вистави «Зірка кохання» (Херсонський муздрамтеатр).

За найкраще виконання партії у музичній виставі нагороджений актор Василь Снітар (роль Степана Дранка у виставі «Перемудрували» за мотивами твору Марка Кропивницького, Закарпатський театр із Хуста).

Балетмейстер Юрій Бусс отримав диплом фестивалю за найкраще пластичне вирішення у виставі «Зірка кохання» (Херсон).

Диплом за найкраще музичне вирішення вистави дістався «Гуцулці Ксені» Ярослава Барнича у виконанні івано-франківських акторів.

Вистава Хмельницького театру імені Михайла Старицького «Приборкання норовливої» Вільяма Шекспіра отримала диплом фестивалю за найкращу сценографію.

Нагороду за творче освоєння національних традицій і художнє втілення класичного драматургічного твору отримала вистава «Перемудрували» з Хуста.

У фестивалі взяли участь 13 колективів, а вистави відвідали приблизно сім тисяч глядачів.