Група В. «Лугано» (Швейцарія) — «Мальме» (Швеція). 0:0.
 
«Копенгаген» (Данія) — «Динамо» (Україна, Київ). 1:1. Голи: Стаге, 4, Вербич, 70. На 15-й хвилині Циганков не реалізував пенальті (воротар).
 
«Копенгаген»: Йонссон, Варела, Папаяннопулос, Нельссон, Бенгтсон (Бартолец, 69), Стаге, Зека, Фішер (Томсен, 82), Сантос, Сотеріу, Фальк (Дарамі, 55). Тренер — Столе Сольбаккен.
 
«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Вербич (де Пена, 88), Бєсєдін. Тренер — Олексій Михайличенко.
 
Рефері — Томаш Богнар (Угорщина).
 
Копенгаген. «Паркен». 23 166 глядачів. 7 градусів.
 
 
Початок зустрічі перетворився на справжній кошмар для гостей. Уже на 4-й хвилині вони пропустили. Нібито помилився на виході Бущан, але у той момент нашого воротаря відверто штовхали в спину. Отже, взяття воріт не можна було фіксувати.
 
А за 11 хвилин Циганков не скористався подарунком долі і не реалізував пенальті. Ніби все робив правильно, але відмінно зреагував Йонссон. І таке трапляється.
 
Досягши мінімальної переваги, данці віддали ініціативу динамівцям, які багато і наполегливо атакували. Кияни великими силами йшли вперед і до кінця першого тайму, і після перерви. Але тиск приніс гостям плоди лише на 70-й хвилині. Вербич забив своїй колишній команді, скориставшись передачею Циганкова. Словенець поцілив з-за меж карного майданчика.
 
До кінця зустрічі спостерігалося жваве протистояння. Кияни мали перевагу і були близькі до перемоги. Але рахунок не змінився — бойова нічия! Командам залишилося зіграти ще два тури.
 
28 листопада. «Лугано» — «Копенгаген»; «Мальме» — «Динамо».
 
12 грудня. «Копенгаген» — «Мальме»; «Динамо» — «Лугано».