І на волі...

ЗМІ:

— Порівняно з минулим роком вартість активів братів Клюєвих за рік зросла на 285 відсотків.

Від чергового:

— Свідомо-несвідомо (?), але у цьому реченні загубилося істотне словосполучення, оцініть: «Порівняно з минулим роком вартість ЧЕСНО ЗАРОБЛЕНИХ активів братів Клюєвих за рік зросла на 285 відсотків».

Про глобальне потепління

ЗМІ:

— Влада міста в Іркутській області РФ запланувала    в 2020 році в рамках програми благоустрою... «убрать с улиц 18 трупов».

Від чергового:

— Мабуть, уся ця катавасія пов’язана із глобальним потеплінням! Раніше як було? Морозище 30—40 градусів, лежать собі двадцяток трупиків до літа... А тоді, 1 червня, проїхалися вулицями, згребли всіх гамузом і закрили тему благоустрою до наступних морозів...

Видалення

ЗМІ:

— Facebook видалив аккаунт Портнова...

Від чергового:

Є ж таки... ЦукерБОГ на світі!

Із життя великої країни

Росіяни радіють, що за 9 місяців цьогоріч спустили на «бояришнік» лише 190 мільйонів рублів... Тоді як у 2016 році на закупівлю еліксиру життя пішло 340 мільйонів!.. Мушу заспокоїти росіян: сказано ж — за 9 місяців! Сюди не потрапили вікопомні день народного «єдінства» (4 листопада) і, звісно, передноворічні будні!.. Надолужать!..

Ямковий ремонт

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ (про вимирання росіян):

— Це яма, яка йде з воєнних років, потім яма, яка йде з 1990 років...

Від чергового:

— Не зрозумів? Згідно із соцопитуваннями, в Росії мати дитину від Путіна мріють 85 відсотків жінок і 70 відсотків чоловіків! Отож нехай Путін не ухиляється, а бере свої... причиндали в руки й закопує ями!

Про будиночок для Цемаха...

Володимир Цемах (про допити слідчих із Нідерландів):

— На мене не тиснули, пропонували програму захисту свідків, громадянство, будиночок у Нідерландах чомусь. Тільки чому не в Австралії?..

Від чергового:

— Просто в Австралії земля дорога... для ФСБ. А от будиночок Цемаху на Сніжненському цвинтарі для них якраз по кишені...


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Мал. Миколи КАПУСТИ, Олексія КУСТОВСЬКОГО та Василя ФЛЬОРКА.