Столітній ювілей днями відзначила жителька Рахівського району Ганна ВАТРАЛА. У теплому сімейному колі (на знімку) поважна іменинниця зустрічала гостей, дякувала всім за вітання та сердечно бажала щастя, здоров’я і многая літа, як у неї.

Живе Ганна Миколаївна у селі Водиця. Її шлях був нелегким: пережила війну, овдовіла у 43 роки, виростила сімох дітей. Нині з ювіляркою мешкає молодший син і невістка.

Бабусю шанує вся велика родина. До речі, Ганна Миколаївна — не єдина довгожителька серед рідні. Її батько прожив 97, а дядько — 103 роки. Рідні вважають, що Бог подарував жінці такий довгий вік за її доброту і щиросердність.

Ще один столітній ювіляр — Іван МОСКАЛЬ — святкував день народження у селі Матійово Виноградівського району.

Життя закарпатського селянина-трударя було «багате» на труднощі. Та найголовніше — Іван Дмитрович створив велику дружну родину. У нього п’ятеро дітей, 24 онуки, 53 правнуки і дюжина праправнуків. Зрозуміло, що працювати треба було постійно.

Діти вважають, що секрет таких красних років простий — генетика (бо ювіляр — не перший довгожитель серед родичів), здорове домашнє харчування, свіже повітря і щоденна посильна робота. А ще — взаємоповага в домі. Особливо нині, на старості.

Теплими словами та цінними подарунками привітав ювілярів і народний депутат України Василь Петьовка, від імені якого передав вітання його помічник Михайло Штефко.

Фото прес-служби Василя Петьовки.