Овни. На вас чекає сильний емоційний підйом, що визначить перебіг подій у цей період і сприятливо позначиться на фінансовому становищі.

Тельці. Цього тижня ви відчуєте приплив енергії, перед вами відкриються перспективи, і ви почнете рухатися у напрямку досягнення довгоочікуваного добробуту й гармонії.

Близнюки. Цей період дасть вам змогу розібратися у своїх бажаннях, розставити пріоритети, виробити план подальших дій і вирішити ситуацію якнайкраще для вас.

Раки. Дуже активний тиждень, багатий на нові перспективні справи. У вас виникатиме багато цікавих ідей, які можна буде й варто реалізувати.

Леви. Цього тижня вам доведеться змінити свої погляди, відмовитися від старих і непотрібних звичок. Після цього перед вами відкриються нові можливості й перспективи.

Діви. Вам буде властива різкість у справах, тому що ви захочете встигнути зробити все якнайшвидше. Але успіх можливий у разі чіткого дотримання встановленого плану.

Терези. Цього тижня ви зможете вигадати чи навіть створити щось нове й прибуткове. Вам вдаватимуться справи, ви почуватиметеся легко й гармонійно.

Скорпіони. Цього тижня знадобиться ваша кмітливість, але не легка, а вдумлива й глибока, щоб сповна використовувати всі можливості.

Стрільці. Сильний порив не дасть вам сидіти на місці, ви буквально відчуєте опору під ногами, як до вас повертається сила, що у вас є від чого відштовхуватися й на що розраховувати.

Козероги. У цей період ви досягнете гармонії й рівноваги в почуттях, бажаннях і можливостях. Ви зможете розслабитися й відпочити.

Водолії. Перед вами відкриються необхідні шляхи, щоб зробити істотний прорив у справах, завершити розпочате й порадіти своїм досягненням.

Риби. Для вас це тиждень різних починань і партнерства. Почнуть зав’язуватися ділові відносини, з’являться нові ідеї для розвитку й просування бізнесу.