Овни. Цього тижня можуть зрости ваші грошові можливості, ви станете на шлях поліпшення свого життя, займетеся облаштуванням оселі.

Тельці. Якщо ви ставите перед собою серйозні цілі й прагнете досягти небувалих висот, то саме час усе розпланувати й починати діяти.

Близнюки. Ви будете зайняті зароблянням грошей, і цього тижня прибуткові справи вам вдаватимуться якнайкраще. А от відпочинок і веселощі поки що доведеться відкласти.

Раки. У цей період підвищиться ваша працездатність, а також тяжіння до матеріальних цінностей і вміння їх здобувати. Наполегливим і цілеспрямованим події пророкують успіх.

Леви. Розмірений і спланований підхід дасть вам змогу впорядкувати ділову сферу, а відновити душевну рівновагу допоможе близьке коло рідних.

Діви. У вас буде достатньо сил, особливо творчих, щоб легко втілити задумане в життя. Важливо з безлічі бажань обрати щось конкретне.

Терези. Перед вами відкриваються нові можливості, ще не пройдені шляхи. Усе, що вам потрібно зробити, це вирушити у цю захопливу подорож.

Скорпіони. Сприятливий період для зав’язування нових стосунків, але ще вдаліший для розвитку вже існуючих, зміцнення й створення сім’ї.

Стрільці. Вам доведеться зробити вибір: розірвати зв’язки з минулим і рухатися незвіданим шляхом або ж залишатися в тому самому становищі й облаштовувати те, що є.

Козероги. Для вас події цього тижня протікатимуть у матеріальній сфері. Ви займатиметеся розвитком фінансових можливостей, а також облаштуванням оселі.

Водолії. Щоб зберегти стабільність і гармонію вдома, вам необхідно буде обстояти свою позицію, тим паче що сил і можливостей у цей час у вас достатньо.

Риби. Ті, хто звик досягати результату, покладаючись тільки на себе й свою рішучість, сміливо просувайтеся вперед, жодні перешкоди не зможуть вас зупинити.