В урочистій атмосфері командувач ДШВ ЗСУ генерал-майор Євген Мойсюк вручив особовому складу державні нагороди, грамоти і цінні подарунки. Звертаючись до присутніх, він наголосив, що саме десантні війська у 2014 році одними з перших стали на захист Батьківщини та впродовж п’яти років успішно боронили незалежність і територіальну цілісність України. Він зазначив, що перейменування військ, яке відбулося два роки тому, підтверджує їх призначення та елітність.

У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді, що базується в Житомирі, на професійне свято відбувся День відкритих дверей. Усі охочі отримали нагоду ознайомитися з історією бригади та умовами служби, роздивитися техніку й озброєння, спорядження для військовослужбовців та офіцерів і навіть зразки сухого пайка. Діти охоче вивчали автомобілі і приміряли на себе військовий обладунок (на знімку), а дорослі — фотографувалися з десантниками та вітали їх зі святом.

А на міському стадіоні «Спартак Арена» відбулося справжнє футбольне свято — товариський матч на підтримку українських воїнів між збірною 95-ї бригади ДШВ «Купол-95» та національною збірною України серед ветеранів. До Житомира приїхали такі легенди українського футболу, як Анатолій Дем’яненко, Владислав Ващук, Андрій Воробей, Едуард Цихмейструк, Сергій Шищенко, Олексій Бєлік та інші зірки спорту. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу національної збірної з рахунком 4:9. Утім, для команд та уболівальників головне — не результат, а атмосфера свята і можливість подякувати тим, хто дарує нам мирне небо над головою, за мужність і любов до рідної землі.

Фото з сайту zhitomir.info.