З нагоди свята на нього прибули працівники агрохолдингу із п’яти областей Західної України, де компанія обробляє землі, — Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської. Привітати аграріїв приїхало й багато почесних гостей — представники місцевої влади, очільники громад, партнери, з якими керівництво «Контіненталу» поділилося своїми планами на наступний рік.

Вітав присутніх з професійним святом Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен. Він висловив подяку всім співробітникам за наполегливу працю протягом року і зазначив, що цей сезон став першим, який агрохолдинги «МРІЯ» та «CFG» після свого злиття провели в об’єднаному форматі — як єдина компанія. Генеральний директор нагородив почесною грамотою і грошовою премією тих співробітників, хто продемонстрував протягом року найкращі виробничі результати.

Найвищі виробничі показники за підсумками сезону показав кластер «Самбір», який було відзначено як найкращий кластер року. А в категорії «Найкращий елеватор року» переміг елеватор «Борщів».

Окрім того, співробітники компанії «Контінентал» отримали особливі високі відзнаки: ордени «За розбудову України» (за видатні заслуги та наполегливу працю, сумлінне та бездоганне служіння українському народу, спрямовані на розвиток і утвердження суверенітету держави) та «Хрест Слави» (за патріотизм, мужність, самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку, проявлені в боротьбі за незалежність України під час проведення операції Об’єднаних сил на сході України).

Керівництво компанії «Контінентал» відзвітувало про підвищення показників урожайності по основних сільськогосподарських культурах у сезоні-2019. Цього року в компанії також було проведено суттєве оновлення парку сільськогосподарської техніки, спецтехніки, автотранспорту та іншої техніки (загалом майже 200 одиниць). Усього за 11 місяців 2019 року інвестиції в техніку сягнули 46,5 млн дол.

До речі

Окрім виробничих показників, компанія «Контінентал» заявила про свою активну соціальну підтримку громад, з якими співпрацює. Цього року загальна сума, спрямована на реалізацію соціальних проектів у місцевих громадах, сягнула 24,12 млн грн за 11 місяців. За ці кошти в Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях компанія реалізувала ініціативи місцевих громад у галузях освіти, медицини, культури та спорту, інфраструктури, духовності і благоустрою, армії, адресної допомоги та кооперативного руху.

З гордістю відзвітували аграрії і про завершення важливого для себе процесу інтеграції двох бізнесів («МРІЯ» та «CFG») в єдину повноцінну потужну компанію. За підсумками проекту «Інтеграція» команда професіоналів змогла відзначити для себе плідну співпрацю, ефективний обмін досвідом та зацікавленість співробітників усіх рівнів в його реалізації. Запорукою успіху цього проекту стала насамперед командна робота.

У планах на наступний рік «Контінентал» впевнено задекларував стратегічні цілі — продовжити покращувати свої виробничі показники, нарощувати технічні потужності, залишатися надійним партнером для сільських громад і дбати про розвиток компанії, її працівників, пайовиків та держави.

Тернопільска область.