ПАОК (Греція, Салоніки) — «Динамо» (Україна, Київ). 2:2. Голи: Думціс, 14 (п), Дзоліс, 23, Ісаєнко, 90+3, Ярош, 90+6. Перший матч — 0:3.

ПАОК: Таліхманідіс, Тахатос, Панайоту (Гросдіс, 46), Міхалідіс, Калуцікідіс, Дзоліс (Гортезіані, 72), Яксіс, Цінгарас, Думціс, Куціас (Пурнарас, 59), Панідіс (Цопуроглу, 68). Тренер — Теогаріс Комсіс.
«Динамо»: Нещерет, Скорко, Біловар, Забарний, Вівчаренко, Білошевський, Цітаїшвілі (Близниченко, 80), Волошин (Бодня, 34), Надольський (Ванат, 80), Шулянський (Ярош, 90+4), Ісаєнко. Тренер — Ігор Костюк.

Вилучено Тахатоса, 90+2 (два попередження).

Рефері — Новак Симович (Сербія).

Салоніки. Стадіон «Тумба». 500 глядачів. 19 градусів.

Після впевненої перемоги в Києві молоді динамівці мали солідну перевагу. Але, як відомо, в Греції завжди дуже важко грати проти місцевих команд. Це кияни ще й як відчули на собі. Протягом 23 хвилин вони пропустили два м’ячі. І велика київська перевага майже розтанула. Стало тривожно.

Але слід віддати належне стійкості і мужності наших футболістів, котрі не розгубилися в атмосфері ворожнечі проти них. Та й майстерності у гравців «Динамо» вистачило, щоб стримувати збудженого суперника і самим за найменшої нагоди гостро контратакувати.

Основний час матчу минув, і рахунок 0:2 нас цілком влаштовував.

Сербський рефері додав чотири хвилини. Але за цей період і трохи більше сталися події, котрі значно вплинули на перебіг і підсумок поєдинку. Почалося тільки приємне для нас. Спочатку поле залишив, отримавши друге попередження, оборонець господарів Тахатос. А потім дві атаки киян стали результативними і все завершилося бойовою нічиєю.

Ісаєнка чисто вивели один на один із воротарем, і динамівець не схибив. Костюк випустив на поле ще й Яроша, і на останніх секундах оборонець з подачі Близниченка зрівняв рахунок. Молодці! Важко щось додати.

Отже, путівку до плей-оф Юнацької ліги УЄФА вибороло київське «Динамо». Жеребкування наступного раунду відбудеться 16 грудня.

Фото ФК «Динамо».