Двічі під час поїздки до Москви він був гостем цієї антиукраїнської телепередачі. Кілька разів брав участь у прямих включеннях програми з Одеси.

Основні теми виступів депутата — критика керівництва країни та міської влади, різкий осуд законів України й роботи Верховної Ради. Антиукраїнська риторика депутата палко вітається гостями й експертами передачі «60 минут».

Така телеактивність пасивного у своїй депутатській роботі Богдана Гіганова викликає різку реакцію з боку його виборців, які вимагають позбавити його мандата.

А тим часом співробітники СБУ викрили в Одесі агітатора-сепаратиста, який поширював в Інтернеті провокаційні матеріали.

Оперативники й слідчі спецслужби встановили, що чоловік активно пропагував ідею створення так званої «Одеської народної республіки» і федералізації південно-східних регіонів України.

Контррозвідники СБУ задокументували факти розміщення ним у соцмережах антиукраїнських гасел, публічних закликів до зміни кордонів території країни й міжнаціональної ворожнечі.

Чоловік також періодично виїжджав на тимчасово анексовану територію АР Крим, де, за інформацією спецслужби, контактував з особами, підозрюваними в розвідувальній діяльності проти України.

Під час слідчих дій за місцем проживання «агітатора» правоохоронці виявили комп’ютерну техніку й інші речові докази, що підтверджують його протиправну діяльність.

Постановою Приморського районного суду Одеси підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Одеса.

Фото: obozrevatel.com