Діти з Олієво-Королівки Городенківського району.

Філія «Перспектив» Групи МХП підтверджує звання соціально відповідального підприємства. Від початку року воно інвестувало в розвиток громад Івано-Франківщини  4 млн грн. У рамках власної політики соціальної корпоративної відповідальності холдингу, підприємство постійно допомагає реалізовувати важливі для регіону проекти — соціальні, інфраструктурні, освітні.

«Уже багато років Філія «Перспектив» тісно співпрацює з місцевими громадами і бере активну участь у розвитку та підтримці соціальної сфери населених пунктів, з якими маємо орендні відносини. Пріоритетними напрямами інвестицій стали розвиток та модернізація соціальної інфраструктури. Вагомою є допомога освітнім закладам. Інвестуємо і в розвиток спорту, підтримуємо заклади культури та храми», — повідомив менеджер із корпоративної соціальної відповідальності «Перспективу» Василь Ємчук.

Філія «Перспектив» — найбільше сільгосппідприємство краю, що орендує на теренах області понад 20 тис. га землі. Входить до групи компаній агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт», який інвестував у КСВ-проекти за десять місяців поточного року 132,6 млн грн.

На практиці ці кошти компанія скерувала на розвиток та модернізацію дорожньої інфраструктури у регіонах присутності МХП, інвестиції в соціальну інфраструктуру загального користування, допомогу освітнім закладам. Насправді залучені до значно ширшого кола проектів, адже в кожної громади є свої потреби й проблеми, до вирішення яких долучаються підприємства холдингу.

Приміром, у межах одного з найпопулярніших і потрібних проектів «Лікар для села» вузькоспеціалізовані фахівці їдуть до громад, привозять необхідне сучасне обладнання, проводять безплатний прийом, надають консультації та допомогу. В цю ініціативу інвестовано 7,2 млн грн.

«Рік підходить до завершення, але наші проекти не зупиняються ні на день. Наближається свято Миколая. Підготували подарунки не тільки малечі в дитсадках, а й учням молодших класів. Повеземо традиційно гостинці й до соціальних закладів», — додає Василь Ємчук.

Фото надане Філією «Перспектив».