Міський голова Андрій Садовий запросив усіх небайдужих долучитися до ініціативи «Миколай про тебе не забуде». Кожен юний львів’янин, який був чемний, отримає подарунок, пообіцяв він. Насамперед Святий Миколай завітає до багатодітних та малозабезпечених родин, сімей учасників АТО.

На фабриці Святого Миколая панує дух зимових свят, добра і любові (на знімку). Тут є відділи прийому подарунків, видачі адрес, сортування, перевірки пакування подарунків.

У Львівському палаці мистецтв працює майстерня Святого Миколая. На казкових локаціях «Небесна пошта», «Творча майстерня», «Цукерня» проводять інтерактивні екскурсії та зимові майстер-класи. Щоб потрапити до Святого Миколая, потрібно обов’язково взяти участь в інтерактивній виставі, де доведеться поборотися з чортиком, пройти випробування любов’ю і дружбою. Після закінчення дійства на дітей чекають чаювання та смачні подарунки.

Під час зимових свят у Львові працюватимуть аж п’ять резиденцій Святого Миколая — три на площі Ринок, у Палаці мистецтв на Сихові та у парку «Знесіння».

Фото прес-служби міськради.