Подарунки, солодощі та фрукти від народного депутата з фракції «Опозиційна платформа — За життя» Наталії Королевської отримали діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з Покровського центру «Дитяче містечко».

«Така увага до дітей є дуже важливою. Щасливі дитячі усмішки, радісні очі та їхня безсумнівна віра в казку — ось головна мета кожного дорослого. Наталія Юріївна ніколи не забуває і не залишає без уваги дітлахів Донбасу. Хлопчики та дівчатка центру подарункам дуже раді», — сказав керівник центру Леонід Литовченко, подякувавши народному депутатові.

Також у рамках щорічної благодійної акції «Подарунок під ялинку дітям «сірої зони» Донбасу» представниці Національної платформи «Жінки за мир» привезли черговий гуманітарний вантаж у села та селища Донбасу, розташовані на лінії розмежування. Жінки відвідали низку соціальних об’єктів, багатодітні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, дитячі садки, сім’ї переселенців та КПВВ. Очолила гуманітарну місію, як повідомляє прес-служба «ОПЗЖ», ініціатор Національної платформи «Жінки за мир» Наталія Королевська.

«Напередодні новорічних свят «Жінки за мир» зібрали допомогу, теплі речі та подарунки для нинішніх дітей війни, багатодітних сімей та людей похилого віку. Впродовж грудня-січня в зоні конфлікту працюватиме гуманітарна місія, головна мета якої — напередодні різдвяних і новорічних свят подарувати моменти радості дітям, які проживають уздовж лінії розмежування», — зазначила Наталія Королевська.

За її словами, понад 40 тисяч дітей, які проживають уздовж лінії розмежування, отримають подарунки та необхідну допомогу, яку збирали і продовжують збирати жінки з усієї країни.

Нагадаємо, представниці Національної платформи «Жінки за мир» здійснили майже 150 гуманітарних місій у більш як 30 населених пунктів на лінії розмежування, завдяки чому гуманітарну, психологічну та юридичну допомогу отримали понад 80 тисяч дітей і 30 тисяч дорослих.