Подарункові сертифікати на 600 грн та ще 1400 готівкою отримали діти краю, чиї батьки загинули в зоні АТО. Презенти підготували громадські активісти об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви».

«Ще до Дня захисника України ми організували благодійну акцію «Допомога твоя — найсильніша зброя», аби підготувати подарунки від Святого Миколая дітям загиблих бійців. Упродовж чотирьох днів вдалося зібрати 92 тис. грн», — розповів голова ГО

«Галицькі леви» Роман Дорожівський. За них придбали 47 сертифікатів на канцтовари. До всього малеча отримала солодкі гостинці.

Тим часом франківський стоматолог Руслан Шкіра пообіцяв безплатно лікувати зуби в сучасній клініці цим дітям. Лікар відомий тим, що так само надавав допомогу нашим бійцям на фронті.

Роман Дорожівський додав, що 6 грудня в Рожнятові зібрали 55 тис. грн для операції на серці для хлопчика, тато якого — на передовій разом зі старшим сином. Дитину вже прооперували, вона проходить реабілітацію.

«Нічим не можемо компенсувати брак батьківського тепла, але бодай зігріти увагою треба», — підсумував Роман Дорожівський.

Івано-Франківськ.