Ці змагання, що підбили спортивні підсумки року серед юних борців, проводять уже дванадцятий рік поспіль за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

У турнірі взяли участь 160 спортсменів із багатьох населених пунктів Тячівщини — Дубового, Ганичів, Тернова, Кривого, Тересви, Грушового, Нижньої Апші, Топчина, Біловарців, Вільхівців, Тячева, Руського Поля, а також гості з Києва, які в цей час перебували на зборах, — підопічні вихованця відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ, а нині тренера Руслана Ісрафілова. Головним суддею змагань був заслужений працівник фізичної культури і спорту України, старший тренер району Йосип Болдижар.

Юнаки змагалися в чотирьох вікових групах: 2003—2004, 2005—2006, 2007—2008, 2010—2012 років народження. Чимало учасників уже досвідчені, хоча й юні борці, а хтось вийшов на килим уперше. У результаті серії поєдинків визначилися переможці та призери змагань, яких нагородили грамотами, медалями та кубками (на знімку).

Також кубками було відзначено володарів трьох спеціальних номінацій: «За волю до перемоги» — Даніела Опріша, «За кращу техніку» — Дениса Мідянку, «Наймолодший учасник змагань» — Валерія Церкуника.

У загальнокомандному заліку на третьому місці опинилася збірна команда Києва, на другому — «Тячів-2» і на першому — «Тячів-1».

Усім учасникам новорічного турніру представники народного депутата Василя Петьовки вручили солодкі святкові подарунки.

Ужгород.

Фото надано прес-службою Василя Петьовки.