Наставник бразильського «Корінтіанса» Тьягу Нунєш підтвердив інформацію про перехід до його команди оборонця киян Сідклея. Бразилець у нинішньому сезоні не зіграв жодного офіційного матчу за «Динамо». Його оренда до ФК «Корінтіанс» розрахована на рік, бразильський клуб матиме право викупу гравця.

Денис Гармаш пішов в оренду до турецького клубу «Різеспор». Як стверджує видання Fanatik, у запрошенні українського футболіста був особисто зацікавлений тренер команди Ісмаїл Картал, який просив керівництво клубу запросити 29-річного гравця.
Гармаш виступатиме за «чорноморських яструбів» до кінця сезону 2019/20. Він стане одноклубником ще одного екс-динамівця — Миколи Морозюка.

Натомість кияни узгодили на 3,5 року 21-річного нігерійця Олабірана Муїву, якого ще називають Беніто. Основна позиція виконавця — фланговий гравець атаки. Має досвід ігор на обох флангах, а також на позиції центрального форварда.

Футболіст збірної Нігерії U-23 розпочав професіональну кар’єру 2017 року у молдавському «Саксані», за рік перейшов до узбецького «Локомотива» (Ташкент). 2018 року засвітився у білоруському «Лучі», звідки того самого року перейшов до російського «Тамбова», який залишив у грудні 2019 року.

Агент Беніто відомий Дмитро Селюк і керівництво тамбовського клубу дали найкращі характеристики ігровим і людським якостям нігерійця. Як то кажуть, поживемо — побачимо.

До речі, турецький «Галатасарай» безапеляційно заявляє, що на Муїву чекають у Стамбулі.

На що Дмитро Селюк відповів:

«На сьогодні будь-який клуб, який хоче Беніто, має звернутися до «Динамо». У тому числі й «Галатасарай».

Цей клуб хоче закидати гравця грошима, але ми не продаємося. «Галатасарай» і жоден інший клуб уже не може навіть вести переговори з Беніто, бо у нього контракт із «Динамо» (Київ). І в разі ведення переговорів «Галатасарай» позбавлять участі в єврокубках і оштрафують на величезну суму, якщо він намагатиметься вплинути на Беніто у різний спосіб».