Овни. Для вас цей тиждень буде досить бурхливим. Можливі запрошення на цікаві заходи, нові ділові знайомства, залучення до перспективних проектів.

Тельці. Вам вдасться розібратися з багатьма питаннями, і ваш подальший шлях проясниться — ви зможете зайнятися конкретною діяльністю, вирішенням фінансових питань.

Близнюки. Цього тижня у багатьох справах на вас чекає успіх, тому можете планувати важливі проекти, вирішувати потрібні питання і втілювати давні ідеї.

Раки. У вас посилиться творчий потенціал, а також здатність розуміти оточуючих людей, з’явиться можливість поліпшити матеріальне становище.

Леви. Вам, можливо, доведеться ухвалити важливе рішення, що буде аж ніяк не просто. Зробивши потрібний крок, ви відчуєте полегшення, і події в житті одразу поліпшаться.

Діви. Цього тижня ситуація навколо вас почне значно поліпшуватися, що допоможе вам вибратися із кризи й інших негативних подій, які могли вам заважати.

Терези. Зараз усе у ваших руках. Якщо ви щось задумали, то сміливо дійте. Завдяки своїй мудрості, активності й цілеспрямованості ви досягнете бажаного.

Скорпіони. Настає сприятливий період для фінансових рішень. Створюйте ідеї для бізнесу, будуйте плани й готуйтеся до їх реалізації.

Стрільці. У цей час на вас чекають активна діяльність і зміна декорацій, з’явиться можливість на тлі загального поліпшення реалізувати багато своїх задумів.

Козероги. На вас чекають чудові зміни й досить перспективна діяльність. Почнеться активний розвиток ваших ідей, що приведе в рух усе ваше життя.

Водолії. Ви нарешті зможете побачити результати своєї діяльності, а от якими вони будуть, залежить від того, як ви попрацювали раніше.

Риби. Вам необхідно знайти золоту середину. Щоб досягти рівноваги, треба насамперед знайти гармонію в собі.