Цьогоріч його учасниками стали понад два десятки колядницьких етногуртів з усієї області.

Перед початком доброї справи учасники зібралися у Свято-Успенському кафедральному соборі ПЦУ на спільну молитву. Вражаюче пролунала під склепіннями знакової для всієї України культової споруди на Івановій горі, певно, найвідоміша колядка «Добрий вечір тобі, пане господарю» у виконанні духовенства, парафіян та учасників фестивалю. Адже цей своєрідний зведений хор налічував майже три з половиною сотні осіб! Потім величезний гурт колядників вирушив на Театральну площу, де просто неба було споруджено сцену для виступів.

Особливо зворушливими були виступи дітей молодшого шкільного віку та сивочолих бабусь і дідусів, яким уже далеко за сімдесят. Деякі етноколективи для своїх вертепів, так би мовити, у прабабусиних скринях відшукали справді автентичні колядки, притаманні тільки для їхнього краю, села чи навіть хутора.

Зрештою, на щирі оплески й вигуки захвату заслужили всі учасники «Різдвяної феєрії». Запам’яталося їхнє прагнення осучаснити описане у Біблії дійство, якому вже понад два тисячоліття.