У Брошнів-Осадській міській лікарні додалося медичних послуг. Керівництво ОТГ подбало про придбання принтера для друку рентгенівських зображень на плівку. Тепер знімки роздруковуватимуть на місці. Діагностика для мешканців Брошнів-Осадської ОТГ безплатна, пацієнти власним коштом купуватимуть лише плівку.

Так само новопридбаний кольпоскоп забезпечить якісне обстеження під час профілактичних онкооглядів та лікування захворювань. З’явилося нове стоматологічне обладнання. Для вдосконалення процесу лікування тут роблять рентген-знімки порожнини рота.

«Після створення об’єднаної територіальної громади розпочали радикальні зміни в медицині. Наша ОТГ стала першою в області, де було створено комунальне некомерційне підприємство — міську лікарню. Більшість мешканців громади підписали декларації із сімейними лікарями. Пишаємося високопрофесійним медперсоналом. Привели до ладу приміщення закладу. Дбаємо про його наповнення обладнанням. На чільному місці — профілактика захворювань, адже здоров’я — запорука добробуту людей», — наголошує голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів.