До Оріхівського відділення поліції ГУ НП у Запорізькій області надійшло повідомлення від мешканця села Мала Токмачка про те, що троє невідомих скоїли напад на місцевого мешканця 1928 року народження. На місце події було скеровано наряд групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативну групу відділення поліції. Правоохоронці встановили, що зловмисники шляхом пошкодження вхідних дверей проникли до будинку пенсіонера, побили його, заволоділи грошима та зникли.

Під час проведення першочергових слідчо-пошукових заходів було встановлено, що зловмисники пересуваються на автомобілі «ВАЗ». Прикмети транспортного засобу було передано усім нарядам поліції. У результаті працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з оперативниками Пологівського відділу поліції в місті Пологи затримали автомобіль, схожий за орієнтуванням.

У салоні автомобіля правоохоронці виявили підозрюваних. Ними виявились троє раніше судимих чоловіків. Усіх їх затримали, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 («Розбій») Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.