Овни. Налаштовуйте себе на позитив, й у вашому житті справді все змінюватиметься на краще. Сприятливий період для перспективних починань.

Тельці. Цього тижня ваше завдання — втілити в реальність ідеї, які у вас виникатимуть, у бізнесі чи облаштуванні домівки. Виявляйте ретельність і креативність.

Близнюки. На вас чекають успішна діяльність, можливість зміцнити своє становище в матеріальній сфері. Скористайтеся сповна всіма шансами.

Раки. Усі справи приведено до ладу й поставлено на потік. Скористайтеся з можливості насолодитися процесом і трохи відпочити.

Леви. Вдалий період для налагодження відносин у сім’ї. Виявивши мудрість, чуйність і розуміння тонких процесів, ви зможете досягти гармонії.

Діви. Приділіть увагу родичам. Імовірні фінансові відносини з ними — повернення боргів чи одержання позик, матеріальної й іншої допомоги.

Терези. У вас з’явиться можливість успішно реалізувати себе, відкрити нові горизонти для діяльності, завдяки чому ваш матеріальний добробут матиме надійну опору.

Скорпіони. Вам дали перепочинок, щоб ви набралися сил, досвіду й знань — це необхідно для подальшого ривка. На вас чекають зміни, які допоможуть вийти із застою.

Стрільці. Вас переповнятимуть енергія й бажання діяти, і якщо ви зумієте розумно застосувати ваші сили, то зможете зробити щось незвичайне й грандіозне.

Козероги. Цього тижня на вас чекає багато змін. У вас можуть виникнути нові ідеї, розпочатися перспективні справи. Розумно скористайтеся цими моментами.

Водолії. На активних і цілеспрямованих чекають гідна винагорода за виконану роботу, підвищення матеріального статусу, гармонія й затишок у сім’ї.

Риби. На вас чекають цікаві зустрічі й вигідні знайомства, які за бажання дадуть вам змогу поліпшити якість життя.