На знімку: представники сектору цивільно-військового співробітництва розвантажують машини з подарунками для дітей захисників України.

Фото Олексiя МАЗЕПИ.

Наш з вами моральний обов’язок ніколи не забувати і не залишати поза увагою сім’ї наших захисників, які заплатили найвищу ціну за нашу з вами свободу і можливість вільно ходити по цій Богом даній землі, ім’я якій — Україна!

Управлінням цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України спільно з громадською організацією «Ініціатива Героям Майдану» Республіки Польща шостий рік поспіль проводяться заходи в рамках щорічної акції «Свята без тата» за безпосередньої підтримки Генерального штабу Збройних Сил України та Посольства України в Республіці Польща.

Змістом акції «Свята без тата» є передусім вшанування пам’яті і подяка воїнам, які загинули, були поранені чи продовжують самовіддано захищати Україну-неньку.

У рамках цієї акції представниками ГО «Ініціатива Героям Майдану» проводиться збір подарунків по всій території Республіки Польща, з яких у подальшому формуються індивідуальні іменні подарункові набори для дітей захисників України. Цього року польські волонтери сформували 369 подарункових наборів для 454 діточок, але не оминули увагою і підростаюче покоління Донеччини, куди передали понад 50 кілограмів солодощів.

Нині благодійний вантаж доправлено в Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України в Київ, найближчим часом його буде розподілено за напрямками і своєчасно передано співслужбовцями для юних адресатів.

Від імені керівного та особового складу структур цивільно-військового співробітництва ми щиро дякуємо українським діаспорам Республіки Польща, Австралії, Канади, США, Індії, Лівану та всім небайдужим, хто не залишився осторонь і підставив плече допомоги. Дякуємо, що не забуваєте і виявляєте турботу до дітей захисників України. Маємо надію, що ваша небайдужість стане прикладом для наслідування, а ваші подарунки змусять усміхнутися тих, хто як ніхто заслуговує на щастя і турботу!

За інформацією Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.