Овни. Цього тижня можливі зміни, пов’язані з матеріальними питаннями. Ви досягнете бажаних результатів, якщо зумієте сконцентруватися на своїй меті.

Тельці. Вам вирішувати, що робити цього тижня: займатися облаштуванням домівки чи починати активну діяльність, яка може принести певні результати.

Близнюки. Вас переповняють безліч ідей. Беріться за одну справу чи за іншу — час покаже, що насправді потрібно і дасть прибуток, а що відпаде як зайве.

Раки. Ви можете сміливо йти назустріч своїй мрії, особливо якщо вона — матеріального характеру, у будь-якому разі — успіх вам гарантовано.

Леви. Сприятливий період для придбання цінностей, а також початку нових справ, зміни обстановки й інших заходів, пов’язаних з фінансами і майном.

Діви. Тиждень подарує вам сприятливе емоційне тло, прості сімейні радості й успіхи в діловій сфері. Можливі нові перспективні починання.

Терези. У вас починають розвиватися ділові якості, з’являються нові джерела доходу. Ваше завдання — взяти себе в руки й увімкнути необхідний ступінь динаміки.

Скорпіони. Для вас починається новий етап партнерства, закладаються важливі основи для подальшого життя. Допомогу й підтримку приймайте тільки від близьких і надійних людей.

Стрільці. Щоб одержати потрібний вам результат, вам слід виявити такі якості, як старанність, посидючість і неупередженість в ухваленні рішень.

Козероги. Цей тиждень дасть вам змогу розвити й поліпшити те, що ви вже маєте. Це стосується сімейних стосунків, оселі й ділової сфери.

Водолії. Душевна рівновага й внутрішня гармонія наповнюватимуть вас протягом усього тижня, що сприятливо вплине на події, які відбуватимуться.

Риби. Присвятіть час діям, пов’язаним з підвищенням вашого матеріального рівня. Обміркуйте шляхи підйому кар’єрними сходами, а також ухвалення важливих рішень.