На халяву...

Михайло Мальцев, заступник міністра охорони здоров’я:

— Я точно знаю, пенсіонери лягають у лікарні, щоб поїсти на халяву...

Від чергового:

— То в чому справа: розпорядіться, щоб у лікарні клали лише беззубих! А в кого повний рот зубів, спочатку повиривати, а вже потім класти під крапельницю!

Тональність Єрємєєвої

Альона Єрємєєва, продюсер «1+1»:

— ...Для весняного сезону ми зняли всі серіали російською мовою, тому що... тональність української мови не підходить для мелодрам, а лише для комедій...

Від чергового:

— Уявіть, що якась французька продюсерка заявляє: ... тональність французької мови не підходить для мелодрам, а лише для комедій,.. тому мелодрами ми знімаємо німецькою мовою... Думаю, їй би давно прийшов... Луї де Фю(Ко)нес!..

Делегування...

Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ (про призначення «головою уряду ДНР» колишнього віце-губернатора Іркутської області Володимира Пашкова):

— Росія абсолютно непричетна до цього конфлікту. Це ж неофіційне делегування офіційної особи... У цьому разі може йтися тільки про дії в якості фізичної особи...

Від чергового:

— Думаю, що ліфтеру «Мотороли» абсолютно фіолетово, хто цього разу делегований у Донецьк: неофіційний манекен з Іркутського військторгу чи російська фізична особа — Пашков!

І каміння з неба!..

Сергій Титаренко, заступник голови адміністрації Сімферополя (про проблему в Криму з водою):

— Будемо подавати в місто воду за графіком: з 6:00 до 10:00 з 18:00 до 22:00. Щоб якось заощадити... На сьогоднішній день притоків до Сімферопольського водоймища немає, притік почнеться, якщо будуть сніг і дощ сильні...

Від чергового:

— Який притік! Ви в рідній гавані! Треба всім кримчанам вийти на берег... гавані — Сімферопольського водоймища, простягнути долоні в бік Москви й хором: «Путін пріді! Порядок навєді!». И поллється з небес вода, і пенсія, і зарплати, і Аксьонов красти перестане, і Поклонська одразу порозумнішає і заміж вийде!..

Проблема пенсіонерів

Ельвіра Набіулліна, глава Центробанку РФ:

— Проблема російських пенсіонерів у тому, що вони не вміють збирати гроші й не вміють інвестувати!..

Від чергового:

— Так і є — не вміють ні збирати, ні інвестувати! Замість того, щоб зайнятися «Челсі», інвестують у козу Чіту!.. Або підуть за валєжніком до лісу, а дорогою замість акцій NASA куплять ліверної ковбаси!
 


Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО та Сергія ЙОЛКІНА.