Цього року захід підтриманий фондом «Культурна столиця».

Гостей свята у культурно-діловому центрі «Менора» зустрічали червоною доріжкою. Кожному вручили корону та бутоньєрку. Всі були святково вбрані, а охочим волонтери зробили професійний макіяж і зачіски.

За словами директорки балу, голови громадської організації «Час сяяти», волонтерки Олени Зайцевої, такий захід для людей з інвалідністю — це вихід у світ, ковток нових вражень, знайомств: «Так, наприклад, під час минулих балів утворилися декілька пар, які згодом одружилися. Загалом наші учасники з нетерпінням чекають цієї події. Не в усіх наших гостей є можливість відвідувати звичні дні народження, випускні, весілля тощо, а тут — чудова нагода поринути у свято, де вони — головні герої. Словом, вдячні міській владі, спонсорам, волонтерам за підтримку».

Цього вечора для учасників, а їх зібралося понад 200, працювали різні ігрові та фотозони. Для усіх охочих організували катання на лімузинах. Цікавинкою балу став конкурс талантів, учасники якого продемонстрували свої здібності та майстерність у різних видах творчості. А ще того вечора була насичена танцювальна програма, частування гостей, вручення подарунків.

Фото прес-служби Дніпровської міськради.