Комунальні підприємства Запоріжжя продовжують оновлювати техніку. На початку січня таку отримало КП «Водоканал». Тепер — черга концерну «Міські теплові мережі». Її презентували на території однієї з котельних підприємства.

Концерн виконує значні обсяги робіт із заміни, ремонту мереж. Підприємство активно працює зі споживачами. У цій ситуації важливо оновлювати техніку, адже значна її частина вже потребує заміни. Зокрема, це має підвищити ефективність під час усунення аварійних ситуацій, виконання ремонтів тощо.

У 2019 році на сесії Запорізької міської ради концерн «Міські теплові мережі» отримав дозвіл на придбання нової техніки на умовах фінансового лізингу. Також для цього підприємству виділили кошти з бюджету міста.

Зокрема, було придбано чотири колісні екскаватори-навантажувачі. Вони використовуватимуться для виконання земляних та навантажувальних робіт. Один із них має у комплекті гідромолот, ще один — фрезу. Також закупили вісім автомайстерень для невеликих ремонтних бригад. Кожна з них забезпечена зварювальним агрегатом, мотопомпою тощо. Очікуються ще три великі пересувні автомайстерні.

Фото прес-служби Запорізької міськради.