Нагородження лідерів ринку у восьми номінаціях, серед яких «Кращий фінансовий директор», відбулося в Києві в рамках церемонії «Фінанси. Опора. Бізнес», організованій виданням «ТОП-100. Рейтинги найбільших» і бізнес-медіа бюро Ekonomika+. ТОП кращих формували, опираючись на оцінку експертів, серед яких представники рекрутингових і міжнародних компаній, що спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки (80%), а також вибір редколегії журналу «ТОП-100» (20%).

Нагадаємо, що Ігор Кублицький був призначений фінансовим директором «МРІЯ Агрохолдинг» у вересні 2018 року, а після її злиття із CFG (Continental Farmers Group) в єдиний бізнес «Контінентал Фармерз Груп» продовжив успішно управляти фінансовим департаментом уже об’єднаної компанії.

Довідково

Ігор Кублицький закінчив Харківський державний університет, Central European University (Будапешт, Угорщина) та IESE Business Scholl (Барселона, Іспанія). Має понад 20 років досвіду роботи на управлінських посадах у компаніях з українським та міжнародним капіталом. Зокрема, до приходу в «Контінентал» Кублицький очолював фінансовий напрям у ТОВ «ДТЕК» та був директором із трансформації у ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Фото надано прес-службою компанії «Контінентал».