Овни. У вас буде достатньо сил і можливостей, щоб подолати потрібний вам шлях. Виявляйте рішучість, сміливо йдіть уперед.

Тельці. Сприятливий тиждень для кар’єрного зростання і будь-яких починань, пов’язаних із роботою. Вам лише потрібно не перестаратися, а витрачати свої сили розумно.

Близнюки. Вдалий період для пізнання нового й самовдосконалення. Сил і ідей у вас буде більш ніж достатньо. Ваше завдання — скерувати їх у сприятливе русло.

Раки. Цього тижня ви можете повернути удачу до себе, поліпшити обстановку вдома, налагодити атмосферу на роботі. Усе це буде до снаги тим, хто захоче щось змінювати.

Леви. Вашу ситуацію можна коротко описати так: хоч пан, хоч пропав. Це стосуватиметься грошової сфери й пов’язане із вкладенням ваших коштів. Результат залежатиме від вашого вибору.

Діви. Вам слід виявляти уважність і витримку — цього тижня не можна поспішати. Якщо ви щось задумали, то втілюйте це планомірно й послідовно.

Терези. Цього тижня вам доведеться вивчати новий для себе напрям діяльності, вбирати в себе чужу мудрість і знання. Можливі переїзди й нові знайомства.

Скорпіони. Саме час зайнятися творчістю, складанням планів на майбутнє, проведенням розрахунків. А от втілювати задумане в життя поки що зарано.

Стрільці. Цього тижня вам потрібно усвідомити, що й навіщо ви робите, що вам це несе і який урок можна винести з того, що ви робили і що в підсумку отримали.

Козероги. У цей період будуть закладені основи вашого подальшого фінансового благополуччя. Виявляйте міцність характеру й мудрість. Пам’ятайте: хто іде, той дійде.

Водолії. Візьміть собі емоційний відгул і займіться своїм внутрішнім світом. Для вас це буде найкориснішою справою. Так ви зможете знайти багато необхідних відповідей.

Риби. Тиждень буде сприятливим, якщо ви зможете приділити час собі, своїм бажанням і мрії. Пошукайте внутрішню гармонію, відновіть свої сили.