До переліку входять сім медичних закладів (обласна лікарня, лікарня швидкої медичної допомоги в Кропивницькому, центральна міська лікарня в Олександрії, Знам’янська міська лікарня, Гайворонська, Добровеличківська та Світловодська ЦРЛ), п’ять шкіл (у селищі Побузьке Голованівського району, у селищі Нова Прага Олександрійського району, ім. Є. Маланюка Торговицького НВО в Новоархангельському районі, Олександрівського НВО № 1 та Первозванівського НВО Кропивницького району).

Програмою також передбачено будівництво дитячих садків у Голованівську і в селі Черняхівка Кропивницького району та реконструкція дитсадків № 7 у Знам’янці та в селі Коротяк Компаніївського району, капітальний ремонт дитсадку № 17 в Олександрії.

Модернізуватимуть також низку спортивних закладів.

Як повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь, перелік об’єктів був узгоджений з Міністерством розвитку громад і територій та презентований на нараді в Кабінеті Міністрів.

«Важливо також закінчити роботи і в тих соціальних закладах, ремонти в яких почались у минулих роках, проте так і не були завершені», — наголосив А. Балонь.

Фото: kr-admin.gov.ua