Овни. Цей тиждень може принести вам зміни, але від вас залежить, чи бажатимете ви впустити у своє життя щось нове й чи захочете докласти певних зусиль.

Тельці. Сприятливий час для нових починань, особливо в матеріальній сфері. Можете зайнятися підрахунком своїх доходів і плануванням майбутнього.

Близнюки. У цей період вдало реалізується все, що пов’язано з роботою й фінансами, доречно робити вкладення й цінні покупки. Ваше завдання — чітко дотримуватися свого плану.

Раки. Сприятливі дні і для початку нових стосунків, і для зміцнення вже існуючих. Зустрічі з друзями й рідними створять особливу атмосферу домашнього затишку.

Леви. На роботі від вас можуть вимагати набагато більшого вкладення сил, ніж доводиться витрачати зазвичай. Незабаром ви зрозумієте, що результат вартий цих зусиль.

Діви. Цього тижня вам краще позбутися старих ідей і бажань, які обтяжують і можуть провокувати на ризиковані вчинки. Їм на зміну прийдуть нові цікаві ідеї.

Терези. Для вас настає напружений період, який дасть вам змогу не тільки зберегти те, що ви вже маєте, а й закласти основи вашого фінансового добробуту в майбутньому.

Скорпіони. Сприятливий період, особливо в питаннях особистого життя. Ви зможете відчути стабільність і гармонію у відносинах, а також упевненість у людях, які вас оточують.

Стрільці. Вдалий тиждень для початку справ. Ви відчуєте приплив сил, бажань і прагнень, з’являться впевненість і надія, якийсь дороговказ, який поведе вас до нових вершин.

Козероги. Сприятливий тиждень для нових контактів, переговорів, а також спільної діяльності. Можливе виникнення нових ідей чи вирішення складних питань.

Водолії. Вдалий час для зміцнення вашого авторитету в колективі, з’явиться можливість знайти ділових партнерів, з якими згодом розпочнете спільні проекти.

Риби. Ваша робота здебільшого лежатиме в матеріальній площині. Фінанси, розвиток бізнесу, вкладення коштів — це те, чим ви займатиметеся цього тижня.