Багаторічний учасник і член оргкомітету турніру Андрій Устименко отримав відзнаку від екс-заступника міністра освіти Вадима Карандія.

Його організатори — Компанія інтелектуальних технологій (КІНТ), КНЕУ, ТОВ «Пірена» та асоціація «Відроджені гімназії України».

Підприємництво — не «шлях для обраних» і не особливе покликання, а справа, в якій може реалізувати себе кожен. Семирічний досвід проведення бізнес-турніру «Стратегія фірми» за підтримки МОН України переконливо це доводить.

Змагання дає всім охочим можливість побувати у кріслі топ-менеджера та вивести cтворену учасником smart-компанію в лідери ринку. Керуючи інтерактивними підприємствами завдяки потужній вітчизняній бізнес-симуляції ViAL+, школярі, студенти, педагоги, цілі родини ентузіастів ухвалюють управлінські рішення, які приємно дивують досвідчених практиків бізнесу.

Реєстрація на захід проводиться до 23-ї години 21 лютого 2020 року Турнір триватиме в кілька етапів: відбірковий, основний, півфінал та фінал, що відбудеться у КНЕУ. Участь у змаганнях безплатна. Переможці і фіналісти отримають почесні грамоти і призи від організаторів.

Фото з архіву КНЕУ надано організаторами конкурсу.