У засіданні взяла участь Постійна делегація Верховної Ради України.

У складі української парламентської делегації — голова Постійної делегації Микита Потураєв, заступники голови Постійної делегації Артур Герасимов та Григорій Немиря, члени делегації Володимир Воронов, Вадим Галайчук, Павло Фролов та Нестор Шуфрич.

Члени Постійної делегації Верховної Ради України взяли участь у засіданнях Постійного комітету, трьох Загальних комітетів та двох спільних засіданнях трьох комітетів, а також у спеціальному заході, присвяченому розслідуванню вбивства Бориса Немцова.

У своїх виступах члени Постійної делегації інформували про нинішню безпекову ситуацію на сході України, у тому числі проблеми екологічної безпеки сходу України, порушення прав людини на тимчасово окупованих територіях — окремих районів Донецької та Луганської областей і Автономної Республіки Крим, а також перспективи переговорів із мирного врегулювання на сході України.

Українська парламентська делегація провела також зустрічі з Президентом ПА ОБСЄ Георгієм Церетелі та керівником місії зі спостереження за парламентськими виборами в Україні Ілккою Канервою, Верховним комісаром ОБСЄ з питань національних меншин Ламбертом Дзаньєром, а також парламентською делегацією США.

Під час зустрічей порушувалися питання імплементації реформ в Україні, посилення співпраці та допомоги Україні, а також безпекової ситуації на сході України.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.

Фото Інформаційного управління апарату Верховної Ради України.