Вже традиційно на нього запросили кращих вітчизняних і закордонних виконавців. 

Цього разу свою майстерність демонструватимуть митці з кількох європейських країн, а також китайські та американські гості. Глядачів вражатимуть своїми виступами і диригенти, і виконавці. Україну представлять талановиті піаністи, віолончелісти, флейтисти та вокалісти з різних міст. Шанувальники мистецтва зможуть насолодитись оперним співом народного артиста України Олександра Вострякова.

Окрема подія — авторський вечір композитора Мирослава Скорика, який супроводжуватиме Львівський камерний оркестр. Велику програму підготувала житомирська хорова капела «Орея». Гідно виступлять і хмельницькі виконавці та гурти, серед яких камерний та академічний симфонічний оркестр обласної філармонії, струнний квінтет «Perfetto». Ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» запрошує на програму, присвячену вшануванню Тараса Шевченка.

Організатори фестивалю подбали, щоб на ньому була представлена національна класика. Глядачі зможуть побувати на вечорах, де звучатиме музика Сергія Борткевича та Василя Барвінського.

Загалом палітра дванадцяти концертів фестивалю доволі широка: від класичної музики до сучасних зразків. Між ними маестро проводитимуть майстер-класи і творчі зустрічі.

Фото автора.