Овни. Цього тижня ви відчуєте неймовірний приплив сил, який знадобиться для необхідних змін. Задумайтеся над своїм вибором, чи відповідає він справжнім бажанням.

Тельці. Вам варто заощаджувати свої сили, оскільки активна діяльність цього тижня небажана. Дозвольте подіям розвиватися самим по собі й не намагайтеся плисти проти течії. Результат приємно здивує.

Близнюки. Настав час вдало провести переговори. Але намагайтеся не перевантажувати себе. У середині тижня на вас чекає романтична зустріч.

Раки. Перша половина тижня багата на емоційні події, але є ризик перенасититися враженнями. Не варто намагатися скрізь встигнути. Налаштувавшись на робочий лад, відчуєте приплив сил.

Леви. Для вас цей тиждень не зовсім простий, накопичилися невирішені справи з негативним підтекстом. Або дійте чітко за планом, відкинувши зайві емоції, або вийдіть зі складного процесу.

Діви. Не витрачайте свій час і сили на втрачені можливості. Відпустіть минуле й почніть будувати плани на майбутнє, вкладаючи свої сили в перспективніші справи.

Терези. Цього тижня добре починати перспективні справи, відкриваючи для себе нові сфери діяльності. Сприятливий час для розвитку партнерства, особливо в роботі чи фінансовій сфері.

Скорпіони. Вам не варто очікувати яскравих подій, але цього тижня чіткіше вимальовуватиметься напрямок вашого розвитку, хоча поки що ваша робота не дає видимих результатів.

Стрільці. Цього тижня варто виявити наполегливість і рішучість, щоб розвиватися далі. Ймовірно, для цього доведеться скинути із себе зайвий тягар.

Козероги. Настає сприятливий час, коли можна прийти до багатьох внутрішніх рішень, розібратися в собі й зробити необхідні висновки.

Водолії. У вас з’явилася унікальна можливість почати нову справу чи нові стосунки. Беріть усе у свої руки й сміливо дійте. Ваш успіх цілком залежить від вас самих.

Риби. Цього тижня варто планувати справи, безпосередньо пов’язані з покупками, грошовими вкладеннями й роботою. Ваш інтерес поки що залишається поза сферою романтики й почуттів.