Загалом на реконструкцію опорного навчального закладу з Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету витратили 32 млн грн. 

За ці кошти в гімназії створили новий освітній простір з яскравим і креативним дизайном, сучасними харчоблоком та концертною і спортивною залами, добре оснащеними профільними класами та потужною медіатекою. Вхід до закладу обладнали пандусом, а в самій гімназії відкрили ресурсні кімнати для дітей з особливими освітніми потребами, котрі опановують знання за інклюзивною програмою.

Наразі у 21 класі гімназії навчаються 465 дітей і працюють 40 педагогів.

«Під час ремонту навчання не призупинялося. Ми були змушені навчатися у дві зміни, але процес не було порушено і все відбувалося за планом... Наші учні завжди є переможцями районних та учасниками обласних олімпіад.

Найголовнішим досягненням я вважаю рейтинг нашої гімназії в списку навчальних закладів області, де з 324 шкіл ми на 29-му місці», — розповідає директор Гришковецької гімназії Володимир Вержибок.

На урочисте відкриття завітали керівники Бердичівського району та Гришковецької ОТГ, очільник Житомирської ОДА Віталій Бунечко та народний депутат від виборчого округу № 63 Богдан Кицак. На думку народного обранця, нововідкритий освітній простір має стати стандартом для більшості шкіл області.

Фото зі сторінки Віталія Бунечка у Фейсбуці.