Молодіжний центр дозвілля «Bulb», у якому юнаки й дівчата зможуть безпечно, цікаво й корисно проводити вільний час, відкрили в Тячівській ОТГ на Закарпатті. Він — перший із чотирьох осередків, які незабаром стануть до послуг активної молоді. Їх відкривають у рамках проекту «Створення мережі молодіжних просторів Закарпаття», що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Крім Тячева, такі самі молодіжні центри з’являться в райцентрах Перечин, Іршава та Виноградів.

Хаб розмістився в актовій залі Тячівської дитячої школи мистецтв. Інтер’єр облаштували за грантові кошти: закупили необхідну техніку, розвивальні настільні ігри, зручні меблі.

З відкриттям хабу юнаків та дівчат привітали голова Тячівської ОТГ Іван Ковач, представники компанії «Кімонікс» Ігор Вишняк і молодіжної ради Закарпатської області та громадського об’єднання «Простір молоді» Ернест Самсончик.

Серед проектів, які юні тячівці вже в березні планують втілити у хабі, — клуб вивчення англійської мови, вечори українського кіно, навчальні тренінги та медіашкола.