Овни. Цього тижня вам слід обміркувати, що насправді необхідно й важливо, а що може зачекати. Порадитися з близькими не завадить. Загалом вам доведеться багато спілкуватися.

Тельці. Виявіть терпіння й покладайтеся на свою удачу — тільки тоді все вдасться. На роботі можливі додаткові обов’язки, але не протестуйте, а зосередьтеся на роботі.

Близнюки. Протягом усього тижня стримуйте свої негативні емоції. Тільки так з мінімальними зусиллями розв’яжете проблеми, які виникнуть.

Раки. Цього тижня у вас важливі справи — влаштувати своє особисте життя. Зверніть увагу на скромних і цікавих осіб, які можуть опинитися поряд, адже не все те золото, що блищить.

Леви. На вас чекає спокійна робоча обстановка без форс-мажорів. Хоча саме зараз ваша кар’єра стрімко може піти вгору. Й особисте життя складається напрочуд перспективно.

Діви. Вдасться втілити в життя мрії про власний новий проект. Не менш вдалий тиждень і в плані особистого життя. Готуйтеся до знайомства з людиною, яка стане для вас дуже дорогою.

Терези. Відповідальність і сумлінність — ваші відмінні якості. Але цього тижня треба стримувати свої спроби й інших зробити такими самими: це явно не порадує ваше оточення.

Скорпіони. Вашій працездатності можна тільки позаздрити. Вдома також готові гори звернути. Дивіться, щоб інші не перекинули на вас свої обов’язки.

Стрільці. Досить складний тиждень. Доведеться зробити непростий вибір, який вплине на ваше життя. Дослухайтеся до внутрішнього голосу, радьтеся із друзями — і не помилитеся.

Козероги. Цього тижня буде одразу кілька приводів для радості. Нудьгувати теж не доведеться — на вас чекають всілякі пригоди. Приділіть увагу коханій людині.

Водолії. Цього тижня вам пощастить. Зможете заручитися підтримкою впливової персони. У трудовому колективі вас люблять і цінують. Вдома постарайтеся виявити фантазію.

Риби. Тиждень має бути напружений, але дуже цікавий. Ділові зустрічі, відрядження. Не звертайте увагу на тих, хто злословить за спиною. Зараз удача на вашому боці.